2018-03-20 06:54:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ma új irányba terelheti életét

Napi horoszkóp március 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap rövidesen belép a Kos jegyébe. Ebből ön rengeteget profitálhat, ráadásul nagyon jó a hangulata is. Ám megtörténhet, hogy a főnöke felbosszantja, egy kollégája felidegesíti, vagy zsákutcába jut, és nem tudja, hogyan legyen tovább.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében jár. Fontos beszélgetéseket folytathat külföldi partnerekkel, rokonokkal. Adódhat egy szerencsés véletlen, valami, amire ön már régóta vágyik, megvalósulhatnak az álmai.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
A Merkúr és a Vénusz mindenben a segítségére lesz. A két bolygó együttállása erősíti a kapcsolatát a barátaival, arany hidat ver, és ezüst hálót csomóz önök között. Mindegy, hogy ma valóban találkoznak-e egymással, vagy csak telefonon beszélnek, fontos híreket hallhat tőlük.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Lelkesen, és vidáman telik ez a nap. A kialakuló konfliktusokat egy mosollyal vagy egy okos szóval fel tudja oldani. Találkozói nagyon jól fognak sikerülni. A bolygóállások megkönnyítik a másokkal való együttműködést.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A mai napon számítson rá, hogy meg kell változtatnia a programját. Akármit is tervezett mára, egy váratlan esemény keresztülhúzhatja a számításait. A kedvesével is lehet egy kisebb összezördülése.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Önnek valóban van oka örülni! A Merkúr együtt áll a Vénusszal: ez a bolygóállás a következő napokban sok szerencsét hozhat. Ha már hosszabb ideje követ egy célt, és eddig nem jutott eredményre, akkor mos kezdjen bele egy újabb kísérletbe.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma minden bolygó kellemetlen fényszöggel támadja önt. Sajnos mit sem ér a romantika, a rajongás… A Vénusz és a Szaturnusz kellemetlen fényszögben találkoznak egymással, és bizonyos párok nehéz időket élnek meg. Küzdjön saját kapcsolatának boldogságáért!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
A Jupiter a Skorpió jegyében jár, ez nagyon szerencsés időszaknak számít, ráadásul most más bolygók is kedveznek önnek. Ma új irányba terelheti az életét egy szerencsés véletlen folytán.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sok pozitív dolog történhet önnel. Egy ajándékot is kaphat, bókokkal látják el, váratlanul pénzhez juthat, bármi lehetséges. Este egy kis testmozgás kifejezetten jót fog tenni.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Vénusz-Merkúr együttállása okozhat érzelmi viharokat az életében. A kedvesével is összetűzésbe keveredhet, amit elsősorban a saját kiélezett érzékenységének köszönhet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A munka területén változásra kell felkészülnie - most nincs helye az álmodozásnak, ki kellene dolgoznia egy B-tervet is. Őrizze meg a nyugalmát, bármilyen rázós is a helyzet. Este gyújtson illatgyertyát, ez most nyugtatólag hat önre.


Halak: II. 19. - III. 20.
A párkapcsolatában és a baráti kapcsolataiban is csupa jóra számíthat. A munkahelyén ugyan lehetnek apró nézeteltérések a viszonyokban, de azokat hamar eloszlatja remek humorával. Ma sikerül mindenki arcára mosolyt csalnia!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: